Waarom Derrick Eefting?

Derrick Eefting is opgegroeid tussen de techniek. Naast verkoop van landbouwmachines werden deze ook vaak nog door Derrick Eefting aangepast aan de vaak specifiek gestelde eisen van zijn klanten.

Na een landbouw gerichte opleiding volgde Derrick Eefting vele techniekopleidingen op het gebied van de mechanica, pneumatiek, hydrauliek en installatie- en elektrotechniek. Door jarenlang in de reparatiewereld te opereren en tijdens grote operaties veel leveranciers te observeren kwam hij er achter dat het luisteren naar de klant en weten hoe een proces moet verlopen of veranderen, een must is in de techniek.  

Met een schat aan werkervaring in de land- en tuinbouw, voor overheden, defensie, gas en olie industrie weet Derrick Eefting zijn klant te verbazen met de innovatieve oplossingen op ieder vakgebied. Vele uren worden er gemaakt totdat er een prachtig eindresultaat staat waar de klant mee verder kan. Pas dan is Derrick Eefting tevreden.

Daagt u Derrick Eefting uit of wellicht andersom? Bel of mail vandaag nog om uw probleem niet langer een probleem te laten zijn maar een geweldige uitdaging! Een klein detail maakt het grote verschil.