De DEKS400 maakt afval tot een minimum

Verpakkingen zijn de hoofdoorzaak van veel bouwafval. Als je als milieubewuste ondernemer je verpakking ergens achter zou willen laten of –beter nog- helemaal geen gebruik zou willen maken van verpakkingen dan kan dat simpelweg niet. Bijna alle materialen zijn verpakt, ofwel om schade te voorkomen of om houdbaarheid te garanderen. Maar het afval wat overblijft na een prachtige opdracht is enorm.

Ook in andere ondernemingen zoals bijvoorbeeld de landbouwsector komt veel afval vrij. Jerrycans of ander plastic zijn een plaag wat volumes betreft. De mooiste verpakkingen blijken na het gebruik van het geleverde product ook voor deze sector een groot probleem.

Met de DEKS 400 van Derrick Eefting Techniek en ontwikkeling is voor de MKB ondernemers het probleem afval een stuk kleiner te maken. Letterlijk! De shredder mogelijkheden van deze machine zijn enorm. De DEKS 400 verpulvert met gemak: Plastic – Tempex – Foliën – Jerrycans – Harde kunststoffen – maar ook papier.

Met een aanvoerbreedte van maar liefst 40 cm kan zelfs een (schone) 20 liter Jerrycan (afm. H.38cmxBr.29cmxD.23cm) probleemloos tot een handvol kunststof worden gemaakt. Het ontstane kleine beetje afval kan in de daarvoor bestemde bak en neemt 98% !! minder opslagruimte in beslag dan de jerrycan zelf.

Met een krachtige 10 pk elektromotor (380V.) en een eigen gewicht van 600 kg en een op maat te maken afvalbak heeft de DEKS 400 alle eigenschappen om de afvalberg in het MKB segment aan te vallen.

Download hier de folder van de DEKS400